04.08.2017

Müftülüğümüz Şefi Sedat DİZDAR Emekli Oldu

İlçemiz Müftülüğü Şefi Sedat DİZDAR Diyanet İşleri Başkanlığında 04 AĞUSTOS 1981 tarihinde Giresun Merkez Lapa Köyü Camii İmam-Hatib-i olarak başladığı memuriyet görevini 17 TEMMUZ 2017 tarihinde İlçemiz Müftülüğü Şefi iken emekliliğe ayrılarak tamamladı.

Müftülüğümüz Şefi Sedat DİZDAR ve son bir yıl içerisinde emekliliğe ayrılan Kur’an Kursu öğreticilerimiz Fatih ÖDEMİŞ, eşi Gülhan ÖDEMİŞ, Din Görevlilerimiz Çağlayan ARSLAN, Adnan ASLAN, Ahmet GENÇ ve Bahri APAYDIN için Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursunda 03 AĞUSTOS 2017 Perşembe günü Veda Programı düzenlendi.

İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU Veda Programındaki yaptığı konuşmasında “ Her insan dünyada ebedi değildir. Bir ağaç büyür, yapraklarının açar meyvesini verir ve sonunda çürür. Geleneğimizde emeklilik vardır. İnsanların çalışmadan daha önceki çalışmalarının karşılığını alarak hayatını sürdürmeleri ve çalışmış oldukları işlerinden de ellerinin çektirilmesine emeklilik diyoruz. Ben şahsen Müftülüğümüzde çalıştığı süre içerisinde bir yönetici olarak çok şeyler öğrendiğim Şefimiz Sedat DİZDAR’a ve emekli olan Din gönüllüsü hocalarıma sağlık huzur ve mutluluk dolu bir ömür yaşamalarını Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

Kur’an Kursu öğreticileri ve Din görevlilerinin katıldığı Programın sonunda Emekliliğe ayrılan Müftülüğümüz Şefine, Kur’an Kursu öğreticilerimize ve Din görevlilerimize İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun çeşitli hediye ve plaket vermesinin ardından tüm katılımcılara ikramda bulunulması ve dua yapılması ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü