​T.C. BULANCAK KAYMAKAMLIĞI

İlçe Müftülüğümüzde İlk Nikâh Töreni

08.06.2018

İlçe Müftülüğümüzde İlk Nikâh Töreni

Müftülere nikâh kıyma yetkisinin verilmesiyle İlçemiz Müftülüğüne müracaatta bulunan Emekli İmam-Hatip Yüksel YILDIZ’ın oğlu Abdullah YILDIZ ve Tuğba ŞARDAĞ çiftinin nikâhını İlçemiz Müftülüğü makamında   aile yakınlarının huzurunda İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU 08 HAZİRAN 2018 Cuma günü saat 10.00’da kıydı.

Böylece Müftülere Nikâh kıyma yetkisi verildiğinden bu yana ilk kez resmi nikâh Müftülüğümüzde  kıyılmış oldu.

İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU nikâh töreninde yaptığı konuşmada “  Ailenin temel taşları eşlerdir. Tarlaya bir tohum ekersiniz itina gösterilirse yetişir. Evlilikte böyledir. Aile sevgiyle büyür. Aile birbirine ihtiyaç duyan yeri geldiğinde destek olan güvenen bireyler demektir. Birbirinize güveneceksiniz. Hayatınızda mutluluğunuzu ve huzurunuzu bozacak huzursuzluk yaratacak konuşma ve ortamlardan kaçınmanızı tavsiye ediyorum. Rabbim evliliğinizi huzur ve mutluluğunuzu daim eylesin. Sizlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.

Bulancak İlçe Müftülüğü