17.07.2018

İlçemiz Müftülüğü Yeni Hizmet Binasında İlk Toplantı Gerçekleştirildi

Müftülüğümüzce, İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU’nun başkanlığında müftülüğümüz murakıbı Mitat SARIYILDIZ, müftülüğümüz V.H.K.İ Alaattin KILINÇ ve Abdullah KARATAŞ, ilçemizin Merkez Köy ve Mahallelerinde görev yapmakta olan Din Görevlileri, Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursu Yöneticisi ve Öğreticileri, Kız Kur’an Kursları kadrolu ve sözleşmeli öğreticilerinin katılımları ile 17 TEMMUZ 2018 Salı günü saat 09:00’da İlçemiz Müftülüğü yeni hizmet binasında ilk toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı İlçemiz Kıcıklı Camii İmam-Hatibi Mehmet Ok’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçemiz Müftüsü TARANOĞLU açıklayıcı konuşmalarda bulunduktan sonra gündem maddelerinde;

1. 13.06.2018 tarih ve 1753 sayılı “Cami Görevlileri Çalıştayı” konulu Giresun Müftülüğü yazısı.
  2. 15 Temmuz hain darbe girişiminin değerlendirilmesi.
  3. Yaz Kur’an Kursu öğrenci kayıt işlemleri.
  4. Personel Kimlik Kartları.
  5. Müftülük sitesi için fındık toplanması.
  6. Kurban derisi toplanması konuları değerlendirildi. Bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yeni hizmet binasına alınacak ve yapılacaklarla ilgili olarak fikir alışverişi yapıldı ve neler yapılması ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

İlçemiz Müftüsü TARANOĞLU Bir sonraki toplantıda (08 EYLÜL 2018) buluşmak üzere tüm personele görevlerinde başarılar diledi.

Toplantı sonunda 03 AĞUSTOS 2018 tarihinde Hacca gidecek olan Din Görevlilerimiz Pazarsuyu Köyü Eski Camii İmam-Hatibi Zafer AKIN ve Ucarlı Köyü Camii Müezzin Kayyımı Ali ÖZTÜRK tüm personelle vedalaştıktan sonra; Tüm personel inşaatı devam etmekte olan Müftülüğümüz yeni hizmet binasını gezdiler ve son durumunu gördüler.

Bulancak İlçe Müftülüğü