05.10.2018

Din Gönüllüleri ile Buluşuldu

1-7 Ekim Camiler Ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında 04 EKİM 2018 Perşembe akşamı  İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU Emekli Kur’an Kursu Yöneticisi Nuri GENÇ Hocamız, Müftülüğümüz Emekli Şefi   ve Bulancak Diyanet İlçe Temsilcisi Celalettin ŞAHİN, Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu Yöneticisi Nahit ÖZTÜRK ve Kur’an kursu öğreticileri , din görevlileri  ve Müftülüğümüz personelleri ile  Müftülüğümüz  bünyesinde çalışıp emekliliğe ayrılmış olan din gönüllüleri  Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursunda bir araya geldiler.

Din gönüllüleri ile buluşmada yaptığı konuşmada İlçemiz Müftüsü TARANOĞLU “ Din görevlisi kendisine en çok güvenilen insandır. Çalışma hayatında çok hareketli olan insanın emekliliğinde de bu hareketliliği devam ediyor. Din görevlisinin emekliliği olmaz. Sizler şu anda da aktif görevdesiniz.  Yüce dinimize hizmet etmek için hepimize çok büyük görevler düşüyor.  Bizimle birlikte olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum dedi.”

Emekli Kur’an Kursu Yöneticisi Nuri GENÇ Hocamız ise yaptığı kısa  konuşmasında “ Bizleri yetiştirenlerden  Allah razı olsun. Yüce dinimize hizmette daha yapılacak çok işimiz var. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Allaha emanet olun. Hepinizden Allah razı olsun. dedi.”

Tüm katılımcılara ikramda bulunulan buluşmada emekli din görevlileri faal görevde iken yaşamış oldukları anılarını paylaştılar. Buluşma sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Bulancak İlçe Müftülüğü