12.07.2017

Temmuz Ayı Din Görevlileri Ve Kur'an Kursu Öğreticileri Toplantısı

İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU’nun başkanlığında, Müftülüğümüz Murakıbı Mitat SARIYILDIZ,  Müftülüğümüz V.H.K.İ Memurları Alaattin KILINÇ, Aytekin ŞAHİN ve Abdullah KARATAŞ, İlçemizin Merkez ve Köylerinde görev yapmakta olan Din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticilerinin katılımları ile 2017 Yılı Temmuz Ayı Din Görevlileri Ve Kur’an Kursu Öğreticileri toplantısı 12 TEMMUZ 2017 Çarşamba günü saat 13:30’da Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Müftümüz TARANOĞLU toplantının gündem maddelerinde ağırlıklı olarak Diyanet İşleri Başkanlığımızın 05 TEMMUZ 2017 tarih/E.42102 tarih ve 51551452-10.06.02 sayılı yazısı ve gereğinin yapılması üzerinde Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlilerini bilgilendirdi.

Diğer gündem maddeleri DHYS’de Ramazan Ayı Hizmet Formunu doldurmayan personelin doldurmaları, Her Kur’an Kursunun Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışmaları yapmaları ve bu hususta Müftülüğe bilgi vermeleri ve tüm konular üzerinde Kur’an Kursu öğreticileri ve din görevlileri ile karşılıklı İlçe Müftümüz TARANOĞLU’nun değerlendirme ve fikir alışverişi yapmaları ile toplantı tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü