14.08.2017

2017 Yılı Vekâletle Kurban Kesimi Organizasyonu Toplantısı

İlçemiz Müftülüğünde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2017 yılı Vekâletle Kurban Kesimi Organizasyonu Yurtiçi Genelgesi gereğince; İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU başkanlığında İlçemiz Vaizi İsmail BAYRAM, Müftülüğümüz V.H.K.İ Abdullah KARATAŞ, Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu yöneticisi Nahit ÖZTÜRK, Kur’an Kursu öğreticisi Ahmet ERGÜNER, Merkez Kubbeli Camii İmam-Hatibi Kemal BEYAZ, Merkez Orta Camii Müezziz Kayyımı Kemal ARTUL’un katılımları ile 14 Ağustos 2017 tarihinde toplantı yapıldı.

Toplantıda;

1. İlçemiz müftülüğü bünyesinde 2017 yılı vekâletle kurban kesim organizasyonu işlerini yürütme komisyonu kurulması
  2. Yapılacak organizasyonun imam hatipler tarafından bayramdan önceki 2 Cuma namazı esnasında hutbelerden cemaate duyurulması
  3. Afiş asılması ve broşürlerin dağıtılması