04.10.2017

İlçe Müftüleri Toplantısı İlçemizde Gerçekleşti...

2017 yılı Ekim ayı İlçe Müftüleri Toplantısı 04 Ekim 2017 Çarşamba günü İlçemizde, İl Müftüsü Muhittin ORAL Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya İl Müftü Yardımcısı Yusuf GENÇ, 15 İlçe Müftüsü ve Giresun Müftülüğü Din Hizmetleri kısım Şefi Ömer YILMAZ katıldılar.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda; İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU İlçemizde yapılan projeler ve faaliyetler ile iigili bilgi verdi. Yürütülen hizmetlerde verimliliğin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi, ilke ve metot birliğinin sağlanması, gerçekleştirilecek hizmetler konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.  2018 yılı “Umre Kafile Başkanı ve Din Görevlisi Seçimi ile ilgili talimat görüşüldü. Bu konuda müftülükler arasında fikir ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca; Camiler Haftası etkinlikleri, Her Kur’an Kursunun bir yetim kardeşi olsun konuları ve muhtelif konularda da fikir alış verişi yapılarak değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantı diğer idari konularda fikir alış verişinde sonra; İlçemiz 4-6 yaş Merkez Kur’an Kursu’nun ziyaret edilmesi ile sona erdi.

Bulancak İlçe Müftülüğü