04.10.2017

İlçemiz Ayvaz kent Birlik Camii’nde Kur’an Ziyafeti Verildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programları çerçevesinde İlçemiz Müftülüğünce 03 EKİM 2017 Salı günü akşam namazından sonra Ayvaz kent Birlik Camii’nde Kur’an Ziyafeti verildi.

Programa İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU, okuyucu olarak İlçemiz Merkez Orta Camii İmam-Hatibi Aydın KILIÇ, Orta Camii Müezzin Kayyımı Kemal ARTUL, Giresun Hoca Ahmet YESEVİ Camii İmam-Hatibi Yunus Emre KELLECİ ve 2017 yılında Konya’da din görevlileri arasında yapılan yapılan Kur’an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında Türkiye Birincisi olan Ünye Döşemedibi Mahalle Camii İmam-Hatibi Süleyman ŞİMŞEK, Din görevlileri ve vatandaşlarımız katıldılar.

İlçe Müftümüz TARANOĞLU’nun camiler ve din görevlileri haftası ile ilgili konuşması ile başlayan program; okuyucuların Kur’an ziyafeti vermeleri ve tekbirlerle devam etti. İlçe Müftümüz TARANOĞLU’nun yaptığı duanın ardından musafahalaşma ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü