04.10.2017

İlçemiz Müftülüğünden Engelliler Derneğine Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısı ile İlçe Müftülüğümüz 04 EKİM 2017 Çarşamba günü saat 14:00’da Bulancak Engelliler Derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

Yapılan ziyarete İlçemiz Kaymakamı Sayın Niyazi ULUGÖLGE, İlçemiz Emniyet Müdürü Turgay KOVANCI İlçemiz Müftülüğüne vekâleten İlçemiz Vaizi Adnan CÖMERT, İlçemiz 75. Yıl Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar YAVUZ, ,  İlçemiz Müftülük Murakıbı Mitat SARIYILDIZ,  İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Selçuk TÜRKMEN, Engelliler Derneği Başkanı Şenel ERGÜNER, İlçemiz Muharip Gaziler Derneği Başkanı Dursun Ali BEYAZ ve engelli vatandaşlarımız katıldılar.

Ziyaret programı İlçemiz Müftülüğü adına vekâleten katılan İlçemiz Vaizi Adnan CÖMERT’in “ Camiler ve Din Görevlileri ile ilgili ve muhtelif konular üzerinde açıklayıcı konuşması ile başladı.

Ardından İlçemiz Kaymakamı Sayın Niyazi ULUGÖLGE yaptığı konuşmasında “ Tüm Din Görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını Kutluyorum. Bu vesile ile bir araya geldik.  Camilerimiz her türlü kararların alındığı çok fonksiyonlu yerlerdir. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımları ile yapılmıştır. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. dedi.

Engelliler Derneği Başkanı Şenel ERGÜNER ise yaptığı kısa konuşmasında “ Bende tüm Din Görevlisi arkadaşlarımın Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyorum. Bundan dolayı bir araya geldik. İlçemize geldiği günden bu yana hep yanımızda olan ve biz engellileri hiç yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Niyazi ULUGÖLGE’ye ve katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret programı “ Bulancak Müftülüğü Engelliler Derneği Camiler ve Din Görevlileri Haftası” yazılı pastayı İlçemiz Kaymakamı Sayın Niyazi ULUGÖLGE ve Engelliler Derneği Başkanı Şenel ERGÜNER’in birlikte kesmelerinden sonra tüm katılımcılara aşure ikramı yapılması ve İlçemiz Vaizi Adnan CÖMERT’in dua yapması ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü