25.10.2017

Abdullah KARATAŞ Hocamızın Acısı Paylaşıldı

Müftülüğümüz personeli Abdullah KARATAŞ Hocamızın Babası Harun KARATAŞ 24 EKİM 2017 Salı günü vefat etti. Merhumun cenazesi aynı gün öğle namazına müteakip Samugüney Köyü Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, Müftülüğümüz Murakıbı Mitat SARIYILDIZ, Müftülüğümüz memurları Alaattin KILINÇ, Aytekin ŞAHİN ve daire personelleri ile İlçemiz Müftülüğü bünyesinde ve diğer il ve ilçe Müftülüklerinde görev yapmakta olan  din görevlileri, Kur’an Kursu öğreticileri, emekli din gönüllüleri, daire müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaşımız katıldılar.

Merhuma rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Bulancak Müftülüğü