01.12.2017

Gençlik ve Cami Buluşması

İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü, öğreticileri ve öğrencileri, Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrecileri ve vatandaşlarımızın katılımları ile 01 ARALIK 2017 Cuma sabahı Sarayburnu Camiinde Sabah namazında buluşuldu.

Buluşmada İlçemiz Müftüsü TARANOĞLU katılımcılara namazın öneminden bahsederek özelliklede sabah namazının önemine vurgu yaptı.  Herkesin derin bir uykuda olduğu güneşin ışıklarının dünyayı aydınlatmaya başladığı o anda Kulun Rabbi ile olan buluşması kulu Allah’a yaklaştıran en güzel anlardan biridir. Gençlerin iyi dinamik milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmesini geleceğimizin teminatı olduğuna özellikle vurgu yapan Müftümüz gençlerden gençliklerini hayallere ve de yanlış ortamlara saparak heder etmemelerini, gençliklerini iyi değerlendirmelerini istedi.

Sabah namazını müteakiben tüm katılımcılara çorba ve kahvaltı ikramından sonra tüm katılımcıların caminin avlusunda hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile program sona erdi.

Bulancak İlçe Müftülüğü