11.04.2018

Polis Teşkilatı Ve Mevlit Programı

Polis Teşkilatının Kuruşlusunun 173.ncü yılı münasebeti ile İlçemiz Müftülüğü ve Emniyet Müdürlüğünce polis teşkilatından ebediyete göçmüş olanlar ve tüm gelip geçmişlerin ruhlarına ithaf edilmek üzere 10 NİSAN 2018 Salı günü akşam namazından sonra İlçemiz Merkez Eski Camii’nde Polis teşkilatı mensupları ve vatandaşlarımızın katılımları ile Mevlit Programı düzenlendi.

Program İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun konuşması ile başladı. Konuşmasında “ Polis Teşkilatının 173’ncü kuruluş yıldönümünü kutladı ve Şehitliğin önemine vurgu yaparak Polis teşkilatından ebediyete göçenlere Allah’tan rahmet diledi.”

Din Görevlilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetleri, mevlit okumaları ve ilahi dinletileri ile devam eden program İlçe Müftümüz TARANOĞLU’nun yaptığı dua sona erdi.

Bulancak İlçe Müftülüğü