17.08.2018

Din Görevlileri ile Toplantı Yapıldı

İlçemiz Müftülüğünce İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun başkanlığında Müftülüğümüz V.H.K.İ memurları Alaattin KILINÇ, Aytekin ŞAHİN, Mehmet Fatih AKYOL ve İlçemizin mahalle ve köylerinde görev yapmakta olan Din Görevlilerinin katılımları ile Diyanet İşleri Başkanlığından gelen yazı gereğince 16 AĞUSTOS 2018 Perşembe günü Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu toplantı Salonunda toplantı yapıldı.

İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun açıklayıcı konuşmaları ile başlayan toplantının gündem maddelerinde “ vekâletle Kurban, Diyanet İşleri Başkanlığımızın 17 AĞUSTOS 2018 Cuma günü ülkemiz genelindeki tüm camilerimizde yapımı devam etmekte olan yurt içi ve yurt dışındaki camiler için yardım toplanması talebi,  Yeni yardım toplama yönetmeliği anlatıldı ve tüm katılımcılara Müftülüğümüz V.H.K.İ memuru Fatih Mehmet AKYOL’un D.İ.B.Y.S üzerinden din görevlilerinin toplamış oldukları yardımları sisteme nasıl gireceklerini bilgisayar ortamında projektör  ile gösterdi ve din görevlilerini bilgilendirdi.

Bulancak İlçe Müftülüğü