31.08.2018

30 Ağustos Zafer Bayramı Anısına Kur'an Ziyafeti  verildi

İlçemiz Müftülüğünce 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebeti ile 31 AĞUSTOS Cuma Namazı öncesinde Merkez Orta Camii’nde bu vatanı bizlere emanet eden ve uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ithaf edilmek üzere “Kur’an Ziyafeti ve Dua” programı düzenlendi.

Programa İlçemiz Kaymakamı Sayın Hamdi ÜNCÜ, İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU ve çok sayıda cemaatimiz iştirak ettiler.

İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun açılış konuşması ile başlayan programda “30 Ağustos Şehitleri, şehitlerimiz ve gazilik” konularına vurgu yaparak tüm katılımcıları bilgilendirdi.

Giresun Merkez Hacı Miktat Camii İmam Hatibi Osman ÖZTÜRK, İstanbul Hacı Fatma HATUN Camii İmam Hatibi Zekeriya KAYA, İlçemiz Kıcıklı Camii İmam Hatibi Mehmet OK, İlçemiz Acısı Mahallesi Kesmetaş Camii İmam Hatibi Kemal ARTUL ve Sarayburnu Camii Müezzin Kayyımı Orhan OK, tüm katılımcılara Kur’an ziyafeti verdiler ve ilahi dinletilerinde bulundular.

Program İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun yaptığı dua ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü