04.09.2018

İlçe Eğitim Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

İlçemiz Müftülüğünce İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun Başkanlığında ve makamında 04 EYLÜL 2018 Salı günü saat 13:30’da İlçe Eğitim Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya İlçemiz Vaizi Adnan CÖMERT, Müftülüğümüz Murakıbı Mitat SARIYILDIZ, Müftülüğümüz V.H.K.İ Memuru Alaattin KILINÇ, Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursu Yöneticisi Nahit ÖZTÜRK, Hıra Nur Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Selda YAVUZ ve 4-6 Yaş Grubu Merve Kur’an Kursu Yöneticisi Şükran GÜRSOY katıldılar.

Toplantıda 2018-2019 Eğitim öğretim yılı Kur’an Kursları uygulama esasları, Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatları, 4-6 yaş grubu Kur’an Kursları ve yatılı  kurslara ücret talep edilmesi ile ilgili Başkanlık  talimatları konuları değerlendirildi.

Bulancak İlçe Müftülüğü