17.09.2018

Boğazoba Yayla Camii Hizmete Açıldı

Bir buçuk yıl önce temeli atılan ve yapımına başlanılan Boğazoba Yayla Camii; Dernek Yönetimi ve Hayırsever vatandaşlarımızın yardımları ile 15 EYLÜL 2018 Cumartesi günü saat 10:30’da yapılan açılış programı ile hizmete açıldı.

Hizmete Açılış programına İl Müftümüz Muhittin ORAL, Samsun İl Müftüsü Veysel ÇAKI, İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU, Bölgemizin kanaat önderi Nuri GENÇ Hocamız, İlçe Müftüleri, Rize Eğitim Merkezinden Hafızlar, Din Görevlileri, Boğazoba yayla sakinleri ve vatandaşlarımız katıldılar.

Rize İl Merkezinden gelen Kurra hafızların Kur’an-ı Kerim tilavetleri başlayan ve İlahi dinletileri ile devam eden açılış programı; İl Müftüleri ve İlçe Müftümüzün konuşmalarından sonra Kanaat Önderi Nuri GENÇ Hocamızın yaptığı dua ile sona erdi.

Program sonunda tüm katılımcılara ikramda bulunuldu.

Bulancak İlçe Müftülüğü