22.06.2017

Bayanlara Yönelik Kur’an Ziyafeti

Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Kadir Gecesi Münasebeti ile 21 HAZİRAN 2017 Çarşamba günü saat 14:30’da Bahçelievler Mahallesi Ballıca Camiinde bayanlara yönelik “ Kur’an Ziyafeti” programı düzenledi. Programa; Kız Kur'an Kursları öğreticileri ve bayan vatandaşlarımız katıldılar.

Programda İlçemiz Vaizi Hatice KÖSEOĞLU Kadir gecesinin anlam ve önemi hakkında konuşma yaptı.

Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması Türkiye Birincisi Hira Nur Kız Kur’an Kursu Öğrencisi Hilal BEKDEMİR, Kur’an Kursu Öğreticileri Hatice İlyas, Ayşegül AYDIN, Huriye ABANOZ, Nuriye GİDAL, Selma BEKÇİ. Gülbahar BEKTEŞ tarafından aşrı şerifler okundu. İlahiler seslendirildi. Program Kur’an Kursu Öğreticisi Aynur YAVUZ’un yaptığı dua ile sona erdi.

Bulancak İlçe Müftülüğü