11.07.2017

Şehitlerimiz Kabri Başında Anıldı Ve Mevlit Programı Düzenlendi

İlçemiz Kaymakamı Sayın Niyazi ULUGÖLGE ve İlçemiz Müftü Vekili Mitat SARIYILDIZ Kurum amirlerinin de katılımları ile 11 TEMMUZ 2017 Salı sabah saat 09:00’da Kuşluhan köyünde bir şehit ailesini ziyaret ettiler. Kuşluhan Köyü Kabristanlığına giderek bir şehidin mezarı başında Kur’an-ı Kerim okunduktan sonra dua ettiler.

Aynı gün İlçemiz Müftülüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile koordineli olarak 15 Temmuz şehitlerimiz ve Tüm şehitlerimiz için Merkez Orta Camiinde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı bay-bayan tüm halkımızın katılımları ile yapıldı.

Merkez Orta Camiinde 11 TEMMUZ 2017 Salı günü öğle namazından sonra İlçemiz Müftü Vekili Mitat SARIYILDIZ’ın konuşması ve tevbe yapması ile 15 TEMMUZ Şehitleri ve tüm Aziz Şehitlerimiz için gerçekleştirilen programda;  İlçemiz Sarayburnu Camii İmam-Hatib-i Metin AKTAŞ, Kıcıklı Camii İmam-Hatib-i Mehmet OK, Merkez Orta Camii Müezzin Kayyımları Kemal ARTUL ve Yakup ARİNE İlahi dinletileri, kasideler, tekbirler, selatü selam; Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif, okudular.

İlçemiz Vaizi İsmail BAYRAM’ın dua yapmasından sonra, İlçemiz Belediyesinin ikramını İlçemiz Kaymakamı Sayın Niyazi ULUGÖLGE ve İlçemiz Belediye Başkanı Sayın RECEP YAKAR’ın tüm katılımcılara bizzat dağıtmaları ile program sona erdi.

Bulancak İlçe Müftülüğü