27.07.2017

Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler Yarışmaları Gerçekleştirildi

2017 yılı Yaz Kur’an Kursları Uygulama Esasları 6. madde kapsamında, ilçemiz müftülüğüne bağlı yaz Kur’an Kurslarındaki kız ve erkek öğrenciler arasında ayrı ayrı Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler yarışması; ilçemiz müftü vekili İsmail BAYRAM, ilçemiz müftülük murakıbı Mitat SARIYILDIZ, Hıra Nur Kız Kur’an Kursu yöneticisi Selda YAVUZ ve müftülüğümüz V.H.K.İ Alaattin KILINÇ’tan müteşekkil oluşturulan komisyon gözetiminde ilçemiz Merkez Orta Camii’nde 27 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 09.30 da gerçekleştirildi.

Yarışma sonuçları aşağıdaki tablolarda gösterilmiş olup birincilere 100 TL, ikincilere 75 TL, üçüncülere 50 TL ve yarışmalara iştirak eden tüm katılımcılara 20 TL verilmiştir.

Yarışmalarda birinci olan öğrencilerimiz il genelinde yapılacak olan yarışmalarda ilçemizi temsil edeceklerdir.

Bulancak İlçe Müftülüğü

KUR’AN-I KERİM YARIŞMASI SONUÇLARI