03.10.2017

Merkez Eski Camii’nde Mevlit Programı

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında İlçemiz Merkez Eski Camii’nde camilere hizmet etmiş ve dar-ı bekaya göçmüş olan ve ebediyete göçmüş olan din kardeşlerimiz için 02 Ekim 2017 günü akşam namazından sonra İlçemiz Merkez Eski Camii’nde Mevlit Programı düzenlendi.

Program İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU’nun Camilerin fonksiyonu ile ilgili açılış konuşması ile başladı. Din Din görevlileri Merkez Orta Camii İmam-Hatibi Aydın KILIÇ, Merkez Kıcıklı Camii İmam-Hatibi Mehmet OK, Eski Camii İmam-Hatibi Bekir Tahir ÖZTÜRK,  Merkez Orta Camii Müezzin Kayyımları Kemal ARTUL ve Yakup ARİNE’nin Kur’an-ı Kerim Tilavetleri, kaside ve ilahiler okumaları ile devam eden program; İlçemiz Müftüsü TARANOĞLU’nun yaptığı dua ile sona erdi.

Bulancak İlçe Müftülüğü