05.10.2017

Muharip Gaziler Derneğine Ziyaret

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programları kapsamında İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU, İlçemiz Vaizi Atnan CÖMERT 05 Ekim 2017 Perşembe günü İlçemiz Muharip Gaziler Derneğine ziyarette bulundular.

İlçemiz Kütüphane Müdürü Haydar YAVUZ ve gazilerinde katıldığı ziyarette konuşmasında İlçe Müftümüz TARANOĞLU “ Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için programlar yapıyoruz. Camilerimizde mevlit ve vaaz programları düzenliyoruz. Çünkü onlar her türlü saygıya değer kişilerdir.”  Şeklinde konuştu.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Dursun Ali BEYAZ ise yaptığı konuşmasınada “ Bu ziyaretlerinden dolayı İlçe Müftümüz TARANOĞLU’na teşekkür etti. Gaziler Derneğinin faaliyetleri ile ilgili tüm katılımcıları bilgilendirdi.

Ziyaret tüm katılımcılara ikramda bulunulması ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü