17.10.2017

Ekim Ayı Din Görevlileri Ve Kur’an Kursu Öğreticileri Toplantıları Yapıldı

İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun başkanlığında, İlçemiz Vaizi Adnan CÖMERT, Müftülüğümüz V.H.K.İ Alaattin KILINÇ ve Aytekin ŞAHİN, İlçemizin Merkez Köy ve Mahallelerinde görev yapmakta Din görevlilerinin katılımları ile 17 EKİM 2017 Salı günü sabah saat 09:30’da İlçemiz Çolakoğlu Camiinde 2017 Yılı Ekim Ayı din görevlileri toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı İlçemiz Müftülüğü V.H.K.İ memuru Aytekin ŞAHİN’in Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

İlçe Müftümüz TARANOĞLU açıklayıcı konuşmalarından sonra toplantının gündem maddelerinde Ayın Ayeti ve Hadisi, Geçmiş olan Camiler ve Din Görevlileri Haftasının genel bir değerlendirilmesi, 2018 Yılı Umre Programı, Ezanı Güzel Okuma Kursu konularında din görevlilerini bilgilendirdi. Çeşitli konuların fikir alışverişi yapılması ve değerlendirilmesi ile toplantı sona erdi.

Aynı gün öğleden sonra saat 14:00’da ise; Yine İlçemiz Müftülüğü V.H.K.İ. Alaattin KILINÇ başkanlığında, Kız ve Erkek Kuran Kursu Öğreticilerinin katılımları ile Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu toplantı salonunda  “ Ekim Ayı Kur’an Kursu Öğreticileri Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantı İlçemiz Müftülük memuru Alaattin KILINÇ’ın açıklayıcı konuşmalarından sonra; Ana gündem maddelerinde “ 4-6 yaş grubu e-okul öğrenci kayıt işlemleri ve kitap ihtiyaçları, 2018 yılı umre programı ve muhtelif konularda fikir alışverişinde bulunulması ve değerlendirme yapılması ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü