30.11.2017

Mevlit Kandili Programı Merkez Orta Camiinde Düzenlendi

İlçemiz Müftülüğünce 29 KASIM 2017 Çarşamba günü Yatsı namazından sonra,  Merkez Orta Camiinde İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU, Camii görevlileri ve kadın-erkek cemaatimizin katılımları ile Mevlit Kandili Özel Programı düzenlendi.

İlçe Müftümüz TARANOĞLU’nun konuşması ile başlayan programdaki konuşmasında; “ Bu gün Peygamberimizin rehberliği ve örnekliğine çok ihtiyacımız var. Günümüzdeki ahlaki ve manevi sıkıntılar Resulullah’ın prensiplerinin öğretilmesinin yoksunluğundan kaynaklanmaktadır. Hep beraber Yüce Kur’an ve Resulullah’ın Prensiplerine tabi olmakla toplum huzura kavuşacaktır. Tüm katılımcıların Mevlit Kandilini kutluyorum.” dedi.

Merkez Orta Cami İmam-Hatib-i Aydın KILIÇ ve Müezzin Kayyımları Kemal ARTUL, Yakup ARİNE tarafından Kurân-ı Kerim tilaveti, Mevlid-i Şeriften(Tevhit, Veladet ve Miraç) bahirleri kasideler ve ilahi dinletileri okundu.

Program; İlçe Müftümüz TARANOĞLU’nun aziz şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş tüm geçmişlerimize dua yapmasının ardından musafahalaşma yapılması ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü