20.12.2017

Yılın Son Din Görevlileri Ve Kur'an Kursu Öğreticileri Toplantıları

İlçemiz Müftülüğünce Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu toplantı salonunda, İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU,  Müftülüğümüz V.H.K.İ memurları Alaattin KILINÇ ve Abdullah KARATAŞ, İlçemizin merkez mahalle ve köylerinde görev yapmakta olan din görevlilerinin katılımları ile 19 ARALIK 2017 Salı günü saat 09;30’da 2017 yılı Aralık ayı din görevlileri toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı İlçemiz Güzelyurt Köyü Camii İmam-Hatib-i İlyas HIZLI’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İlçe Müftümüzün açıklayıcı konuşmasından sonra toplantının gündem maddelerinde şu hususlar üzerinde duruldu; “bir ayet, bir hadis ve günün sözü, medya kullanımı, Uzlaştırmacı Eğitimi, Erasmus Programları, Diyanet dergisi ve takvimi, (2017 yılı takvim bedellerini ödemeyenlerin 16 Ocak 2018 tarihine kadar ödemeleri), D.İ.B. lığımızın personel memnuniyeti anketinin doldurulması, Hac Kesin Kayıt ve Ön Kayıt Duyuruları, Cami Odaklı Din Hizmetleri Formunun Doldurulması, 2018 Yılı Projelerinin Duyurulması (Bir Cami, Bir Gönül, Her Kurs Bir Yetime Hami, En Güzel Kelam Hadislerle İslam), 2860 sayılı yardım toplama kanunu ve gereğinin yapılması” konuları üzerinde durulması ve fikir alışverişi yapıldı.

Aynı gün öğleden sonra saat 13:30’da ise; İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU İlçemiz Müftülüğü V.H.K.İ. memuru Alaattin KILINÇ, Kız ve Erkek Kuran Kursu Öğreticilerinin katılımları ile Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu toplantı salonunda  “ Aralık Ayı Kur’an Kursu Öğreticileri Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantı İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU’nun açıklayıcı konuşmalarından sonra; Ana gündem maddelerinde “bir ayet, bir hadis ve günün sözü, medya kullanımı, Uzlaştırmacı Eğitimi, Erasmus Programları, Diyanet dergisi ve takvimi (2017 yılı takvim bedellerini ödemeyenlerin 16 Ocak 2018 tarihine kadar ödemeleri), D.İ.B. lığımızın personel memnuniyeti anketinin doldurulması, Hac Kesin Kayıt ve Ön Kayıt Duyuruları 2018 Yılı Projelerinin Duyurulması (Bir Cami, Bir Gönül, Her Kurs Bir Yetime Hami, En Güzel Kelam Hadislerle İslam), ve muhtelif konularda fikir alışverişinde bulunulması ve değerlendirme yapılması ile tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü