29.12.2017

Hafızlık Projeleri Yarışmaları Birincileri Valilik Makamında

Hafızlık ve Yüzüne Kur'an okumada kız öğrencileri kategorisinde Giresun hafızlık projesi öğrencileri, erkek öğrencilerde ise; Bulancak hafızlık projesi öğrencileri il birincisi oldular.

Erkeklerde ise; Genç Nida Hafızlık Yarışması Birincisi Barış İsmail TATLI(Bulancak İmam Hatip Ortaokulu ) Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Birincisi Şuayip ÖZDEMİR (Bulancak İmam Hatip Ortaokulu ) oldular.

Ayrıca başarılı olan öğrenciler ile öğretmenleri İl Müftüsü Muhittin ORAL, İl Milli Eğitim Müdürü Necati AKKURT,  İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU  ile birlikte Sayın Valimiz Harun SARIFAKIOĞULLARI’nı ziyaret ettiler.

Bulancak İlçe Müftülüğü