26.02.2018

Umrecilerimiz Kutsal Topraklara Uğurlandı

İlçemizden umreye giden 132 Umrecilerimiz yürüme mesafeli oda tercihli 20 günlük umre yapmak üzere 25 ŞUBAT 2018 Pazar günü öğle namazından sonra Sarayburnu Camiinin avlusunda saat 14;30’da yapılan programla; İlimiz Müftü Yardımcısı Murat MUTLU’nun Kafile başkanlığında, İrşat görevlisi Necla ÖZOĞLU, Din Görevlileri Metin AKTAŞ, Kemal BEYAZ, Aynur YAVUZ’un nezaretinde Ordu-Giresun Havalimanına saat 19;00’da da kutsal topraklara Medine’ye hareket ettiler.

Programa İlçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU, Din görevlileri ve çok sayıda bay-bayan vatandaşlarımız ve umreci yakınları katıldılar.

Umrecilerimiz 17 MART 2018 Cumartesi günü Cidde havalimanından Ordu-Giresun havalimanına yurda dönüş yapmış olacaklardır.

Bulancak İlçe Müftülüğü