05.03.2018

Hafizeler Belgelerini Aldılar

İlçemiz Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursunda Hafızlık yapan ve hıfzını tamamlayan 19 öğrencimiz ile Hıra Nur Kız Kur’an Kursumuzda hafızlık yapan ve hıfzını tamamlayan 4 kız öğrencimiz olmak üzere toplamda 23 öğrencimizin tamamı 15 OCAK 2018 tarihinde Samsun Âşık Kutlu Eğitim Merkezinde yapılan Hafızlık imtihanında  “Hafızlık Belgesi” almaya hak kazanmışlardı.

İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU 02 MART 2018 Cuma günü saat 10:00’da Hira Nur Kız Kur’an Kursu Yöneticisi Selda YAVUZ ve Sevinç SARIGÜL ile  “ Hafızlık Belgesi” almaya hak kazanan 4 Kız öğrenciyi makamında kabül ederek Hafızlık Belgelerini kendilerine takdim etti.

TARANOĞLU Makamında Hira Nur Kur’an Kursu Öğreticisi ve Öğrencilere yaptığı konuşmasında”  İlçemiz Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursumuzda 19 erkek öğrencimiz ve Hira Nur Kız Kur’an Kursumuzda Hafızlığını tamamlayan 4  kız öğrencimizin tamamının Samsun Âşık Kutlu Eğitim Merkezinde yapılan hafızlık sınavında başarılı olmaları çok büyük bir başarıdır ve İlçemizin tarihinde bir ilktir.  İlçemizden sınava giren 23 öğrencimizinde fire vermeden tamamının  başarılı olmaları ziyadesi ile şahsımı çok  mutlu etti. Bu öğrencilerimizi yetiştiren ve emek veren anne babalarına, hafızlık eğitimi veren hocalarına teşekkür ediyorum. Hafızlık çok büyük bir nimettir. Para ile pul ile elde edilecek bir değer ve kolay elde edilen bir nimet değildir. Kıymetinin çok iyi bilinmesi gerekir. Bu yavrularımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. dedi.

Bulancak İlçe Müftülüğü