17.04.2018

Nisan Ayı Din Görevlileri Ve Kur’an Kursu Öğreticileri Toplantıları

İlçemiz Müftülüğünce ilçe Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun başkanlığında İlçemiz Vaizi Adnan CÖMERT, Müftülüğümüz V.H.K.İ. Memuru Alaattin KILINÇ, Kız ve Erkek Kur’an Kursu Öğreticileri ve yöneticileri  ile İlçemizin Merkez Köy ve Mahallelerinde görev yapmakta olan Din Görevlilerinin katılımları ile 2018 Yılı Kur’an Kursu Öğreticileri ve Din Görevlileri Toplantıları 17 MART 2018 Salı günü saat 09:30 ve 14;30’da ’Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Sabah Saat 09;30’da yapılan Din Görevlileri ile yapılan toplantı İlçemiz Torçan Köyü Camii İmam-Hatib-i Muhammet AYDIN’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

Aynı gün Öğleden sonra saat 13;30’da Kız Kur’an Kursu Ve Erkek Kur’an Kursu öğretici ve yöneticileri ile toplantı yapıldı.

Yapılan toplantılarda İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU’nun açıklayıcı konuşmalarından sonra; Gündem maddelerinde “ Ayın Ayeti, Hadisi ve Güzel sözü, Kermes İlanı ( Müftülük Hizmet Binası yararına), Hafızlık İcazet Merasimi İlanı, Toplum Sağlığı Merkezi- Eğitim Şube Bölümü tarafından bilgilendirme yapılması (Verem Haftası), Bütün Personel e-devlet şifresi alarak kendi bordrosunu incelemesi, Kamu personel sistemi (KBS)'inde eğitim durumları gözükmeyen personelin güncelleme yapması, İhtisas Kursuna Kursiyer Seçimi İlanı ( Başkanlık Yazısı), İlçemiz İmam-Hatip Lisesi Ortaokulu Müdürü Dursun Ergüner’in “Ortaokul İle Birlikle Hafızlık Projesi” ile ilgili sunumlarını yaptı. Toplantılarda muhtelif konular karşılıklı fikir alışverişi yapılarak değerlendirildi.

Bulancak İlçe Müftülüğü