24.04.2018

Müftülüğümüzce Kermes Açıldı

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarımızın ve yapımı devam etmekte olan Müftülüğümüz sitesi inşaatı yararı için 24 NİSAN 2018 Salı günü saat 12:00’da Kermes açıldı.

Kermes Açılışına İlçemiz Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar HÜSEM, İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, Emekli Kur’an Kursu Yöneticisi Nuri GENÇ Hocamız, Diyanet Vakfı Bulancak İlçe Temsilcisi Celalettin ŞAHİN, Din görevlileri, Kız Kur’an Kursu öğreticileri ve bay-bayan vatandaşlarımız katıldılar.

Kermes açılışından önce sırası ile İlçemiz Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar HÜSEM, İlçemiz Müftüsü TARANOĞLU ve Emekli Kur’an Kursu Yöneticisi Nuri GENÇ Hocamız kısa kısa birer konuşma yaptılar. Konuşmalarında “ Bir nebzede olsun Kur’an Kurslarımıza ve yapımı devam etmekte olan Müftülük sitemize katkısı olacak olan bu kermesin hayırlara vesile olmasına” vurgu yaptılar ve akabinde kurdeleyi keserek kermesin açılışını yaptılar.

Kermesimiz 24-26 NİSAN 2018 tarihlerinde açık olacaktır.