07.06.2018

Şehit Aileleri ve Engelliler İftar Yemeğinde Buluştular

lçemiz Müftülüğünce Engelliler Derneğinde 06 HAZİRAN 2018 Çarşamba günü akşamı Şehit yakınları ve engelli vatandaşlarımıza iftar yemeği verildi.

İftar Yemeği programı Kurân-ı Kerim tilaveti ve tüm katılımcıların iftarlarını açmaları ile başladı.

Ardından İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU yaptığı konuşmasında ” Cenab-ı Hak sevdiğiniz şeylerden Allah yolunda harcamadıkça iyiliğe erişemezsiniz.” Buyuruyor. Biz de bu mübarek Ramazan ayının bu akşamı burada bu vesile ile engelli ve şehit ailelerini bir arada buluşturmuş olduk. İftar yemeği programımıza icabet eden tüm katılımcılara ve katkısı olup emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

program İlçemiz Vaizi Adnan CÖMERT’in yemek duası yapması ile sona erdi.

Şehit aileleri ve Engellilere verilen İftar yemeği programımıza “ İlçemiz Başsavcısı Olcay AKSOY, İlçemiz Savcıları Tufan Ahmet ZUBİ ve Can Burak SUCUOĞLU, İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, İlçemiz 75.Yıl Halk Kütüphanesi Müdürü Haydar YAVUZ, Engelliler Derneği Başkanı Şenel ERGÜNER, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Dursun Ali BEYAZ, Şehit aileleri ve engelli vatandaşlarımız katıldılar.

Bulancak İlçe Müftülüğü