19.10.2018

TARANOĞLU  Öğrencilere Konferans Verdi Ve Sabah Namazında Buluştu

İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU 18 EKİM 2018 akşamı saat  19:00’da Bulancak Anadolu  İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine; İmam Hatip Pansiyonu toplantı salonunda konferans verdi ve 19 EKİM 2018 Cuma Sabahı Merkez Orta Camii’nde öğrencilerle  sabah namazında buluştu. Konferans ve sabah namazı buluşmasına Anadolu  İmam Hatip Lisesi Pansiyonu Müdürü İsmail GÜÇTAŞ’ta katıldı.

Konferansta  yaptığı konuşmasında İlçemiz Müftüsü TARANOĞLU Özetle “ İlim öğrenme ve Kitap okumanın önemine vurgu yaptı. Eskiden kütüphanelerin az olduğunu günümüzdeki kadar imkanların olmadığını, günümüzde ise imkanların çok çok iyi olduğundan bahsetti. Ama buna rağmen kitap okumanın çok az olduğunu çok kitap okunmasının gerekliliğini ifade etti.”

Sabah namazı buluşmasında ise; Cami cemaati ve öğrencilerle namaz kıldıktan sonra TARANOĞLU sohbet etti. Öğrencilere ikramda bulunuldu.

Bulancak İlçe Müftülüğü