05.11.2018

Ezan-ı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu Açıldı

Başkanlığımızca yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacı ile Cami görevlilerinin Kur’an-ı Kerimi ve Ezan-ı  usulüne uygun olarak okunması büyük önem arz etmektedir.

Bu amaçla İlçe Müftülüğümüzce  Müftümüz Bahtiyar TARANOĞLU’nun 05 KASIM 2018 tarihinde katılımı ile  Kesmetaş Camii İmam-Hatib-i Kemal ARTUL’un  öğreticiliğinde, İlçemizin Merkez Mahalle ve köylerinde görev yapmakta olan on beş Din Görevlisinin  katılımlarıyla  İlçemiz Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursunda 05 – 29 KASIM 2018 tarihleri arasında   “ Ezan-ı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu” açıldı.

Dört hafta sürecek olan kursta Din görevlileri“ İmamlık ve Müezzinlik Bilgi ve Becerisi,  Ses Eğitimi, Ezan ve Sela  Makamları ile Uygulamaları, Kamet Uygulamaları”  konularında kurs alacaklar.

Bulancak İlçe Müftülüğü