12.11.2018

Proje Kapsamındaki Hafızlık Öğrencileri Yemekte Buluştular

Ortaokulla Birlikte Hafızlık Projesindeki öğrenciler önce yemekte, sonra Botanik park ve 15 Temmuz Şehitler parkında buluşarak gönüllerince eğlendiler.

İlçemiz Müftülüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan  protokol kapsamında İmam-Hatip Ortaokuluna devam eden öğrenciler okullarında sene kaybı yaşamadan hem okullarına devam ediyorlar hem de hafızlıklarını tamamlıyorlar. Proje kapsamındaki Hira Nur Kız Kur’an Kursu öğrencileri sosyal, kültürel etkinlikler kapsamında önce yemekte sonra gezide buluştular.

Yemeğe İlçemiz Müftüsü Bahtiyar TARANOĞLU, Proje koordinatörü  Adnan  CÖMERT, İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Dursun ERGÜNER, İlçemiz Müftülük Murakıbı Mitat SARIYILDIZ, Müftülüğümüz Şefi Mehmet KENGİL ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldılar.

Bulancak İlçe Müftülüğü