11.10.2019

Kızılot  Mahalle Camii’nde Sabah Namazında Buluşuldu

İlçemiz Müftülüğü, Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği ve Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ortaklaşa düzenledikleri sabah namazı buluşması 11 EKİM 2019 Cuma sabahı Kızılot Mahalle Camii’nde gerçekleştirildi.

Sabah namazında İlçemiz Müftüsü Cevat ERİŞTİ’nin öncülüğünde Cami İmam Hatibi Hasan YÜKSEL ve din görevlileri Fetih suresini okudular. Ardından  İlçe Müftümüz dua yaptı.  Fırat’ın Doğusunda Suriye topraklarında  sürdürülen “ Barış Pınarı Harekatına” katılan askerlerimize ve bu güne kadar bu vatanın her karış toprağına kanlarını döken aziz Şehitlerimize ve Gazilerimize tüm katılımcılarla birlikte dua ettiler.

Sabah Namazı sonrasında Kızılot mahalle halkı tarafından tüm katılımcılara kahvaltı ikramında bulunuldu.

Sabah namazı buluşmasına; İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ , İlçemiz Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah GUGUK, Nüfus Müdürü Erol KÜÇÜKYILDIZ, Seçim Müdürü Hilmi ÇETİN, Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail SARIGÜL, Anadolu  İmam Hatip Lisesi Müdürü Orhan ERDEMİR ve öğrencileri, İlimiz  Diyanet-Sen Başkanı Sami ŞİMŞEK, Okul Müdürleri, Din görevlileri, BİMDER yöneticisi Mürsel AKTAY ve üyeleri ile vatandaşlarımız katıldılar.

Bulancak İlçe Müftülüğü