18.10.2019

Kubbeli Camii’nde Sabah Namazında Buluşuldu

İlçemiz Kubbeli Camii’nde 18 EKİM 2019 Cuma sabahı sabah namazında cemaatle buluşuldu.

Sabah namazı buluşması, namaz  öncesinde;; Kubbeli Camii İmam Hatibi Kemal BEYAZ; Fetih suresini okudu ve ardından  İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ dua yaptı. Yapılan  duada; Ordumuz,  milletimiz ve bu vatanın her karış toprağına kanlarını döken aziz Şehitlerimize  dua edildi.

Sabah namazı eda edildikten sonra tüm katılımcılara Kubbeli Camii görevlilerince  Öğretmen evinde sabah kahvaltısı verildi.

Sabah namazı buluşmasına; İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ , Müftülüğümüz Murakıbı Talip YAZAR, Nüfus Müdürü Erol KÜÇÜKYILDIZ, Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu yöneticisi Nahit ÖZTÜRK, Anadolu  İmam Hatip Lisesi Müdürü Orhan ERDEMİR ve öğrencileri, Okul Müdürleri, Din görevlileri, BİMDER yöneticisi Mürsel AKTAY ve  vatandaşlarımız katıldılar.

Bulancak İlçe Müftülüğü