11.11.2019

Merkez Orta  Camii’nde Mevlit Kandili Programı Yapıldı

Müftülüğümüzce Merkez Orta Camii’nde 08 KASIM 2019 Cuma günü yatsı namazından sonra “Mevlit Kandili Programı” yapıldı.

İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ’nin açılış konuşması ile başlayan programda  “ Alemlere rahmet olarak gönderilen  Efendimizin veladetinin bu yıl 1448’nci yıldönümünü idrak ediyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımızın Bu yılki Mevlid-i Nebi Haftası münasebeti ile belirlediği tema “ Hz. Peygamber ve Aile’dir.” Bu konu üzerinde 08-15 KASIM 2019 Mevlid-i Nebi Haftasında düzenleyeceğimiz etkinliklerde ve konferansta duracağız. Onun tebliğ vazifesini bu gün bizler yapacağız. Efendimizi sevmek getirmiş olduğu değerleri hayatımıza uygulamakla mümkündür.  Ailemizde huzurda buna bağlıdır. Rabbim cümlemizi onun gösterdiği yoldan ayırmasın. Tüm katılımcıların kandilini tebrik ediyorum.” dedi.

Ardından sırası ile Kıcıklı Camii İmam Hatibi Mehmet OK( Tevhit Bahri), Merkez Erkek Kur’an Kursu öğreticisi Yusuf BEKTEŞ ( Kur’an-ı Kerim), Merkez Erkek Kur’an Kursu Öğreticisi Ahmet ERGÜNER(Veladet Bahri), Merkez Orta Camii İmam Hatibi Kemal ARTUL( Kur’an-ı Kerim), Merkez Orta Camii İmam Hatibi Aydın KILIÇ(Münacat Bahri’ni) okudular. ilahi dinletileri kısa sureler okundu.

Program İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ’nin dua yapması ile sona erdi.

Bulancak Müftülüğü