25.11.2019

Merkez Eski Camii’nde Sabah Namazında Cemaatle Buluşuldu

İlçemiz Merkez Eski Camii’nde 22 KASIM 2019 Cuma sabahı, sabah namazında cemaatle buluşuldu.

Sabah namazı buluşması, namaz  öncesinde; Cami görevlileri Muhit PARTAL ve Osman PEKDEMİR Yasin suresini okudu. Sabah namazı eda edildikten sonra; İlçe Müftümüz bir hadisi şerifin üzerinde durdu. "Söz gezdirme konusuna ve dilimize sahip çıkmamız hususuna” vurgu yaptı. Dua  yaptı.

Namaz sonrasında; Tüm katılımcılara Eski Camii görevlilerince  ikram yapıldı.

Sabah namazı buluşmasına; İlçemiz Belediye Başkanı Sayın Recep YAKAR, Başkan Yardımcısı Sayın Bahtiyar HÜSEM,  İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ, Nüfus Müdürü Erol KÜÇÜKYILDIZ, Seçim Müdürü Hilmi ÇETİN,  Anadolu  İmam Hatip Lisesi Müdürü Orhan ERDEMİR ve öğrencileri, Okul Müdürleri, Din görevlileri, TÜGVA Başkanı Ubeydullah GÖKTEKİN ve vatandaşlarımız katıldılar.

Bulancak Müftülüğü