19.11.2019

Kasım Ayı Personel Toplantısı Yapıldı

İlçemiz Müftüsü Cevat ERİŞTİ’nin Başkanlığında, Müftülüğümüz Murakıbı Talip YAZAR, Müftülüğümüz  V.H.K.İ memurları  Aytekin ŞAHİN ve Ömer YAVUZ;  İlçemizin Merkez mahalle  ve köylerinde görev yapmakta olan Din görevlileri,  Merkez Erkek Kur’an Kursu yöneticisi, öğreticileri, Kız Kur’an Kursları yönetici ve öğreticilerinin katılımları ile Kasım ayı personel toplantısı 19 KASIM 2019 Salı günü saat 09:30’da Müftülüğümüz toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı İlçemiz Merkez Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğreticisi Yusuf BEKTEŞ’în Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ Toplantının gündem maddelerinde “ Giresun Valiliğinin 01.11.2019 tarihli Terör Örgütleri ve Ortak Nitelik  Kapsamında İşlem Tesis edilen Personel konulu yazısı. Cami Odaklı Din Hizmetleri, Yıllık ve mazeret izinleri, 2019-2020 Umre Organizasyonu, 2020 yılı Hac Organizasyonu Talimatı, Kur’an Kurslarında Tatiller ve Seminer Programı vs.” konular üzerinde  bilgilendirme ve değerlendirmeler yaptı.

Genel değerlendirme ve fikir alışverişi yapılması ile toplantı tamamlandı.

Bulancak İlçe Müftülüğü