29.11.2019

Ballıca Camii’nde Sabah Namazı Buluşması

İlçemiz Ballıca Camii’nde 29 KASIM 2019 Cuma sabahı, sabah namazında cemaatle buluşuldu.

Sabah namazı buluşması, namaz  öncesinde; Yasin suresi okundu. Sabah namazı eda edildikten sonra; İlçe Müftümüz bir hadisi şerifin üzerinde durdu. “ Kötülük ile ilgili hadisi şerifi okudu. Kötülüğün  ortadan kaldırılması hususuna vurgu yaptı." Dua  yaptı.

Namaz sonrasında; Tüm katılımcılara Ballıca Camii görevlilerince ve cemaatinde katkıları ile ikram yapıldı.

Sabah namazı buluşmasına; İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ, Nüfus Müdürü Erol KÜÇÜKYILDIZ, Seçim Müdürü Hilmi ÇETİN,  Anadolu  İmam Hatip Lisesi Müdürü Orhan ERDEMİR ve öğrencileri, Okul Müdürleri, Din görevlileri, TÜGVA Başkanı Ubeydullah GÖKTEKİN, ve vatandaşlarımız katıldılar.

Bulancak Müftülüğü