24.01.2020

Şemsettin Mahallesi Yeni Camii’nde Kur’an Ziyafeti Verildi

Müftülüğümüzce  15 günde bir köy camilerinde yapılan Kur’an ziyafeti programı 23 OCAK 2020 Perşembe  günü akşam namazından  sonra; Şemsettin Mahallesi Yeni Camii’nde  gerçekleştirildi.

Şemsettin Mahallesi Yeni Camii’nde Kur’an ziyafeti programı; İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ’nin açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında “On beş günde bir köy Camii’nde yapılan Kur’an Ziyafeti programının bu Camilerimizi bizlere bırakan ve bizleri yetiştirenlere bir vefa borcu olarak yapılmaya devam edeceğine vurgu yaptı. Bu vesile ile de tüm ebediyete göçmüş olanlarımızın ruhlarını şad etmiş oluyoruz. Rabbim cümle ölmüşlerimize rahmet eylesin. Dedi ve  tüm katılımcılara teşekkür etti”

Sunuculuğunu ve okunan ayetlerin meallerini İlçemiz Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursu öğreticisi Yusuf BEKTEŞ’in yaptığı Programda; Müftülüğümüz bünyesinde görev yapmakta olan Din görevlileri Anadolu İmam Hatip Lisesi Mescidi İmam Hatibi Hayrettin KILIÇ, Merkez Erkek Yatılı Kur’an Kursu Öğreticisi Ahmet ERGÜNER,  Merkez Orta Camii İmam Hatibi Kemal ARTUL, Merkez Eski Camii İmam Hatibi Muhammet KÜÇÜK,   Kur’an ziyafeti verdiler. İlahi dinletilerinde bulundular.

Program İlçe Müftümüz Cevat ERİŞTİ^nin dua yapması ile sona erdi. Program sonunda  tüm katılımcılara ikramda bulunuldu.

Bulancak Müftülüğü