18.05.2018

4 6 Yaş Kur’an Kursu Yılsonu Kapanış Programı

Çanakçı ilçe müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren 4 6 yaş Ravza sınıfımızın 2017-2018 dönemi yılsonu programı 15.05.2018 tarihinde Çanakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

İlçe müftümüz Fatih KAYA, din görevlilerimiz, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşen program, Ravza sınıfı öğrencilerinden Metehan Sağlık’ın Kur’an tilavetiyle başladı. İlçe müftümüz Fatih KAYA yaptığı konuşmada öğrencilerin üzerinde emeği geçen Kur’an Kursu Öğreticisi Tuğba ELEVLİOĞLU’na ve Ravza sınıfı çalışanlarına teşekkür ederek, Kur’an-ı Kerim öğretimine çocuk yaşta başlanmasının çocukların ahlaki gelişimi açısından önemli olduğunu vurguladı.

Ravza sınıfı öğrencilerinin hazırladığı ‘şükür’ adlı drama, öğrencilerin okuduğu ayet,hadis ve dualarla devam eden program öğrencilere verilen belge ve hediyelerle sona erdi.