20.06.2018

Kur'an Ziyafeti Programı

İlçe müftülüğümüzce Ramazan ayı münasebetiyle köylerimizde ve ilçe Merkez Camii’ nde Bursa’ dan gelen kurra hafızların katılımıyla Kur’an Ziyafeti Programı düzenlendi. Çanakçılıların yoğun ilgi gösterdiği programların sonuncusu Çanakçı Merkez Camii’ nde arefe günü gerçekleştirildi. Arefe günü öğle namazından önce ilçe Müftümüz Fatih KAYA’ nın açış ve selamlama konuşmasıyla başlayan program, Bursa ili Nilüfer İlçesi Akşemsettin Camii Uzman İmam-Hatibi Kurra Hafız Yahya ÇELİK, Emir Buhari Kur’an Kursu Öğreticisi Kurra Hafız Fatih ERDEM ve Akşemsettin Camii İmam-Hatibi Kurra Hafız Tuncay ÖZEN’ in kur’an tilavetleriyle devam etti. Okunan kaside ve ilahilerle dinleyenlerin son derece duygulu anlar yaşadığı program Nilüfer Müftüsü Mehmet ÖZTÜRK’ ün yaptığı dua ile son buldu.