16.08.2018

İlçe Müftümüz Fatih KAYA'ya Veda Programı Düzenlendi

Çanakçı İlçe Müftüğü bünyesinde ilçemize yaklaşık üç yıldır büyük bir özveriyle hizmet eden değerli müftümüz Fatih KAYA'nın Çorum Alaca İlçe Müftüsü olarak atanması münasebetiyle 17.07.2018 tarihinde veda programı düzenlendi.

Programa Çanakçı İlçe Kaymakamı Celal Nuri KOFOĞLU, müftülük personelleri, camii imam-hatipleri, din görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Çanakçı İlçe Kaymakamı Celal Nuri KOFOĞLU açılış konuşması yaptı. Program, tüm personel adına Merkez Camii İmam-Hatibi Mehmet DİLSİZ'in yaptığı veda konuşması ile devam etti. Ardından İlçe Müftümüz Fatih KAYA'nın yaptığı veda konuşmasında duygu yüklü anlar yaşandı. Konuşmasına kendisini yetiştiren değerli anne ve babasına, üzerinde emeği olan tüm hocalarına teşekkür ederek başladı. 2016 yılından itibaren hizmet verdiği Çanakçı İlçe Müftülüğü'ne veda etmenin üzüntüsü içerisinde olduğunu ifade eden sözlerine, kendisine görev süresi boyunca yol arkadaşlığı ettikleri için tüm personele teşekür etti.

Çanakçı İlçe Kamakamı Celal Nuri KOFOĞLU İlçe Müftüsü Fatih KAYA'ya Çanakçı Kaymakamlığı adına Başarı Belgesi ve İlçe Müftülüğü personelinin hazırladıkları hediyeyi  takdim etti.  Yenilen yemeğin ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından program son buldu.

Kıymetli Müftümüz Fatih KAYA'ya Çanakçı ilçesine katkılarının yanısıra, özellikle çalışma arkadaşları olan bizlere yaklaşımı, samimiyeti ve örnek iş ahlakından dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinin kendisine hayırlar getirmesini diliyoruz.