15.08.2016

Çalca Köyü Yaz Kur’an Kursu Öğrencilerinden Kapanış Programı.

10 Ağustos 2016 Çarşamba günü Çalca Köyü Camiinde düzenlenen Yaz Kur’an Kursu kapanış programına, İlçemiz Kaymakamı Soner BEDİR,İlçe Müftüsü Engin ÇİÇEK, Din Görevlileri ve Kur’an Kursu öğrencileri katıldı.

23 öğrencinin katıldığı bitirme programında Kur’an Kursu öğrencileri, davetlilere ilahi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti sundu. Etkinliğe katılan ilçe yöneticileri de birer konuşma yaptı.

Açılış Konuşmasında İlçe Müftüsü Engin ÇİÇEK , “Gel bu yaz Kur’anı gönlüne yaz” sloganıyla yaz kur’an kurslarımızda öğrencilerimize Kuran-ı Kerim okumayı öğrettik, Öğrencilerimizin performansı bizi memnun etti. Bu programı bir ilk olarak düzenledik. Önümüzdeki yıllarda böyle programların sayılarını artıracağız dedi.

İlçemiz Kaymakamı Soner BEDİR ise çocuklara Allah’ın ilmini öğreten din görevlilerine ve çocuklarını Kur’an Kurslarına gönderen velilere teşekkür etti. “Hepimizin emaneti olan yavrularımız bizi geleceğe taşıyacak” diyen Kaymakam BEDİR, “Eğitim ve Öğretimin önemine vurgu yapıp “ çok şükür aslımıza dönüyoruz, çocuklarımıza dinlerini öğretiyoruz, öğreteceğiz. Bu bizim devlet ve yerel yönetimler olarak en önemli görevimiz” dedi.

Konuşmalardan sonra, Yaz Kur’an Kursunda eğitimlerini tamamlayan öğrencilere hediyeler taktim edildi ve taç giydirildi.