07.10.2016

Camiler Haftası Münasebetiyle Bir Konferans Yapıldı.

2016 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle 05/10/2016 Çarşamba günü Saat 13,30 da Dereli Ağar düğün salonunda bir konferans yapıldı.

Dereli İlçe Müftülüğü personeline ve ailelerine yönelik yapılan konferans, Merkez Ulu Cami İmam-Hatibi Cihad  KAPAN’ın   Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Dereli İlçe Müftüsü Engin ÇİÇEK, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak, 02 Ekim Pazar günü giren yeni hicri yılın(1438)  Muharrem ayı, Aşure günlerinin ve camiler haftasının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Giresun  Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fikret USLUCAN “Cami ve Kitap” konulu Konferansını sunmasının ardından program sona erdi.