08.02.2017

Espiye Umrecileri Dualarla Uğurlandı

Espiye’den Umreye gidenleri dualarla uğurladık. Ulu Camiinde umreye gidecekler için program düzenlendi.

Programda, Ulu Camiinde Kuranı Kerim okunarak, dua yapıldı. Umreye gidenler aileleri ile vedalaşarak, Trabzon Havalına uğurlandılar.

Espiye Esentepe Mahallesi Cami Müezzini Mehmet Şahan başkanlığında 41 kişilik kafileyi, 15 günlüğüne umreye dualarla uğurladık.

Kafile Başkanı Mehmet Şahan; "Umre yolcularımızı kutsal toprakları ziyaret etmek üzere yola çıktık. Böyle güzel bir yolda yolculuk etmenin hissi tarif edilemez. İnşallah gidemeyenlere gitmek de nasip olur. Umreye giden vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar diliyor, yakınlarına sağ salim kavuşmak kısmet olsun diyorum. Allah ibadetlerimizi dualarımızı kabul etsin inşallah " dedi.