13.07.2017

Şehitler Mezarları Başında Anıldı

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma etkinlikleri kapsamında Espiye’de şehit mezarları ziyaret edildi.
Espiye Kaymakamlığı, Espiye Belediyesi ve Espiye ilçe Müftülüğü tarafından 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde kahraman şehitlerimiz kabirleri başında anıldı.

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ,Emniyet Müdürü Ferit Öğge,Garnizon Komutanı Yüzbaiı Erden Aktaş,ilçe Müftüsü Yavuz Koçak,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk,Nüfus Müdürü Yusuf Can, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hikmet Domaç 15 Temmuz Darbe Girişimin Yıl Dönümü Dolayısıyla İlçe Merkezinde ve köylerde Bulunan Şehitlerin Kabirlerini Ziyaret Ettiler.
Espiye İlçe Merkezinde ve köylerde Bulunan Şehitlerimizin Kabirlerini ziyaret edilerek, Yatılı Erkek Kuran Kursu Öğreticisi H.İbrahim ER ve Cam Mahallesi Cami İmam Hatibi Fatih Türkmen Kur’an-ı Kerim okudular.Espiye ilçe Müftüsü Yavuz Koçak’da okunan Kuranı Kerimlerin duasını yaptı.

Espiye ilçe Müftümüz Yavuz Koçak’”Bu vesileyle hain kalkışmanın yıldönümünde şehitlerimize Allahü Tealadan Rahmet, gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”dedi.

Müftü Koçak,,bu vatan için gözlerini kırpmadan şehit olmayı kendilerine şeref bilecek evlatlar yetiştirdikleri için ailelerine minnettar olduklarını söyledi.