01.08.2017

ESPİYE MÜFTÜLÜĞÜ YAYLAYA GEZİ DÜZENLEDİ

Espiye ilçe Müftülüğü Dereli ilçesi Yavuzkemal Beldesi Kulakkaya yaylasına gezi düzenledi.

İlçe Müftülüğü din görevlilerinin moral ve motivasyonlarının artırılması ve Temmuz ayı personel toplantısının yapılması amacıyla İlçe Müftüsü Yavuz Koçak’ın koordinesiyle bir günlüğüne gezi tertip edildi.

Espiye İlçe Müftülüğü, ilçeye bağlı merkez , mahalle ve köylerde görevli imam hatip ,müzezzin kayyum ve kuran kursu öğreticilerini bir araya getirerek, Dereli ilçesi Yavuzkemal Beldesi - Kulakkaya yaylasına gezisi düzenledi.
Gezide, din görevlilerine Diyanet- Sen Espiye Şubesi tarafından Espiye Çamburnu restorant’ta sabah kahvaltısı verildi.

Sabah kahvaltısı sonrası Kulakkaya yaylasına giden din görevlileri yaylada Temmuz ayı personel toplantısı gerçekleştirilerek, piknik yaparak,futbol oynayarak,temiz hava teneffüs ederek, bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden attılar.Gezi dönüşü Mavi göl ve Kuzalan Şelalesi ziyaret edildi.

Geziye,İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, merkez ,mahalle ve köylerde görev yapan din görevlileri katıldı.

İlçe Müftüsü Yavuz Koçak ,din görevlilerinin çok mukaddes ve hassas bir görev yürüttüklerini belirterek, bu tür sosyal ve kültürel faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

Din görevlileri ise, gezi düzenleyen ilçe müftüsü Yavuz Koçak’a ve sabah kahvaltısı veren Diyanet Sen Espiye ilçe Temsilcisi Fatih Türkmen’e teşekkür ettiler.