13.11.2019

MEVLİT KANDİLİ’Nİ İDRAK ETTİK

Espiye ve Soğukpınar beldesinde Mevlit Kandili coşkuyla kutlandı.
Espiye’deki merkez, mahalle ve köylerdeki tüm camilerde akşam- yatsı arası Mevlid kandili programı yapıldı.

“ Ulu Camiinde Mevlit Kandili “

Espiye ilçe Müftülüğünce Ulu Camiinde mevlid kandili programı gerçekleştirildi. Programda, Ulu cami din görevlilerince Kur’an-ı Kerim, kasideler, ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu.

İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, “Peygamberimiz ve Aile ” konusunda sohbet ederek, okunan Kuranı kerimlerin ve din görevlilerince okunan (130) hatimlerin duasını etti.
İlçe Müftüsü Yavuz Koçak Kandil nedeniyle ilçeye bağlı tüm camilerimizde program düzenleyen cami görevlilerine ve Mevlid Kandili programına katılan cami cemaatine teşekkür etti. Mevlit Kandili programına vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler.

Adabük Mahallesi Fatih Camiinde mevlit programına katılan vatandaşlara çeşitli ikramlar yapıldı.