13.11.2019

2.300 ADET FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Espiye'de Din Görevlileri tarafından 2.300 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Espiye ilçe müftülüğünce Camiler ve Din Görevlileri haftasında 350 adet,11 Kasım ' Milli Ağaçlandırma' günü nedeniyle din görevlilerince merkez mahalle ve köylerde cami ve mezarlıklarda 1950 adet olmak üzere 2.300 adet fidan din görevlileri,muhtarlar ve cemaatin katılımıyla fidan dikimi yapıldı.

Müftü Yavuz KOÇAK, Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Türkiye genelinde yürütülen "Geleceğe Nefes" fidan dikim etkinliği merkez mahalle ve köylerde din görevlileri,muhtarlar ve cami cemaatinin katılımıyla yapıldığını söyledi.

Müftü KOÇAK , Espiye’de 2.300 adet fidanın görevlilerimiz tarafından toprakla buluşturulduğunu, bu organizasyonda emeği gecen din görevlilerine,muhtarlara,cami cemaatine , Din Görevlilerine, fidan veren Espiye Orman İşletme Müdürü Muharrem Yorulmaz'a , Orman İşletme personeline,muhtarlara ve cami cemaatine teşekkür etti